Bestil tid

Ring til os og bestil tid til en konsultation, hvor vi i fællesskab kan finde den bedste behandling for dig.

Hos os vil du altid blive undersøgt grundigt, og vi udfører som standard en række tests af dine øjne og dit syn for at hjælpe dig på den bedste måde. Tryghed og sikkerhed er nøgleord hos os, og vi går aldrig på kompromis med vores patienter og deres behandlinger.

Ring til os på 86 62 88 22, hvis du har spørgsmål til tidsbestilling, selvbetaling eller andet.

Bestil tid

Du har mulighed for at bestille tid hos os telefonisk eller igennem Patientportalen.

Hvis du ønsker at bestille tid udenfor vores åbningstider, kan du skrive til os via Patientportalen:
• Åben Patientportalen (Første gang du logger ind, skal du oprette en bruger)
• Log ind med din bruger eller med NemID
• Klik på Ny E-Konsultation
• Her kan du skrive en besked til klinikken.

Henvisning

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra egen læge for at få en tid hos Øjenlægecenter Viborg. Hvis du ønsker at få tilset dine øjne, kan du altid kontakte os og få en tid.

Selvom at vi ligger i Viborg, tager vi patienter ind fra hele landet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til, hvordan det foregår.

Ventetid

Vi bestræber os på at give sygesikringspatienter en konsultationstid hurtigst muligt. Afhængigt af symptomer kan ventetiden for ikke-akutte patienter være flere måneder.

Forkortet ventetid

Du har mulighed for at forkorte ventetiden til din øjenbehandling ved at blive selvbetaler. Der er flere årsager til at blive selvbetaler.

Som selvbetaler kan du både få en hurtig tid til forundersøgelse og operation, men også fleksible operationstider og fleksible kontakttidspunkter.

Derudover er nogle behandlingstyper ikke dækket af sygesikringen.

Hvis du eksempelvis ønsker at blive brillefri, er det ikke dækket af sygesikringen.

Vi er eksperter i grå stær og linseudskiftning, og hvis du ønsker at blive fri for dine briller, kan vi udskifte din naturlige linse i øjet med en kunstig linse, der er skræddersyet til dine behov (multifokale linser). Denne operation kan både korrigere dine bygningsfejl og samtidigt sørge for, at du ser skarpt på både kort, mellem og lang afstand. Dette betyder, at du efter operationen både kan læse, se fjernsyn og køre bil uden at skulle bruge briller. Den synskorrektion, som din brille lavede før, sidder inde i de nye multifokale linser i øjet, og det giver en stor frihed ikke at skulle bekymre sig om sine briller.

Denne løsning er blandt andre ikke mulig at få betalt af sygesikringen.

Som selvbetaler betaler du for forundersøgelse og behandling hos os i stedet for at være sygesikringspatient. Mange patienter vælger selvbetalingsløsningen grundet brillefrihed, da alle brillebærere ved, at det er dyrt i længden. Prisen for brillestel og brilleglas løber op over et liv, når de skal udskiftes. Udskiftningen af briller kan både ske grundet ændringer i mode og præferencer men særligt også grundet synsforandringer, hvor det er nødvendigt at skifte briller og glas ud. Det anbefales, at man får sit syn tjekket årligt, og her kan det kræve en ny styrke i brillens glas for at kunne se skarpt. Disse ændringer sker hyppigere med alderen, hvor mange personer ligeledes udvikler øjensygdommen grå stær.

Vi oplever ofte, at patienter vælger at blive selvbetalere, da det vil koste dem det samme at bruge briller resten af livet som at få foretaget operationen med multifokale linser og dermed blive brillefri. Læs mere om brillefrihed her.

Hvis du ønsker at blive selvbetaler og få en konsultation med forkortet ventetid, tilbyder vi fleksible finansieringsmuligheder i samarbejde med Resurs Bank. Vi har fuld forståelse for at vores patienter kan være i en situation, hvor de har behov for en behandling eller øjenoperation, når opsparingen ikke er til det. Derfor har vi sørget for at give vores patienter muligheden for at få finansieret betalingen, så økonomi ikke behøver være en barriere for et godt syn. Du kan læse mere om priser og betalingsløsninger her.

Hvis du har lyst til at høre fra nogle tidligere patienter, der har valgt at være selvbetaler på deres øjenoperation, kan du læse om deres oplevelser her.

Øjenlægecenter Viborgs arbejdsmetoder

Det er vigtigt for os at give dig den bedste behandling, og derfor indleder vi altid med en konsultation, hvor dit syn vurderes. Vi undersøger dit syn og vurderer, om dine øjne er egnede til en synskorrigerende operation eller andre behandlinger. Vi er grundige og vurderer risici ud fra den enkelte patient.

Gennemsigtighed er vigtigt, og vi forklarer altid, hvad patienten kan regne med at få ud af en operation. Vi lytter til patientens behov og ønsker og finder sammen den bedste løsning. Vi er eksperter i øjensygdomme og øjenkirurgi, og det er vores opgave at sørge for, at du får det bedste resultat og forøget livskvalitet som følge af et bedre syn. 

Hvis du vil vide mere om de behandlingstyper, som vi tilbyder i Øjenlægecenter Viborg, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 86628822 og høre nærmere.